Spring naar inhoud

About

Op WerendBlog doet  Werend Griffioen verslag over geloof, hoop & liefde en de weerbarstige werkelijkheid waarin dat allemaal gestalte moet zien te krijgen. Tekstschrijven is mijn passie, de ene keer als journalist, dan weer als copywriter en ook  als tekstschrijver van liedjes voor theater.  Wil je meer over mij te weten komen neem dan een kijkje op Linkedin: http://www.linkedin.com/profile?viewProfile=&key=67745022&trk=tab_pro

Mijn C van communicatie, committment en creativiteit verbindt.

Voor deze blog wens ik je  een beetje inspiratie voor het gewone leven, of de zon schijnt of niet.

Advertenties
3 reacties
 1. Beste Werend,

  Ik zou graag meer willen weten over je familieleden Albert Cornelis en Johan Carel Arie Nout. Las de speech van vorig jaar. Kijk even op mijn site, dan zie je waarom. Hoop dat je contact opneemt.

  Met vriendelijke groet,
  Herman Keppy

 2. Just Vlak permalink

  Hallo Werend,

  Las je indrukwekkende verhaal over je ooms en heb dat nooit geweten / meegekregen. Ik woonde op de Hugo de Vrieslaan (86) en ben vaak op bezoek geweest omdat ik bevriend was met Jan (hij was denk ik van 1946). Wij schaakten veel en ik kreeg postzegels van zijn vader, die op Nieuw Guinea zat als ik me niet vergis. Enig idee hoe ik met Jan in contact kan komen?

  Groet,

  Just Vlak

  • Beste Just, ik zal Jan (mijn neef, inderdaad van ca. 1946) even bellen om het contact te leggen. Hij woont in Zeeland. Geef me even je privé contactgegevens op werendgriffioen@gmail.com.
   Dat je laat weten nooit van de omstandigheden te hebben geweten, bewijst dat dit dit echt een geschiedenis is waarover de familie zweeg.

   Hartelijke groet,

   werend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: